Movilift

Solutii complete de ascensoare si sisteme de ridicat

Movilift

Despre noi

Soluții Creative Realizate de Profesioniști

Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru a face față tuturor provocărilor și pentru a livra produse la un standard ridicat respectând normele de siguranță și calitate. Executarea cu responsabilitate a proiectelor aduce satisfacții de ambele părti și duce experiența și creativitatea la un alt nivel.

Contract avantajos

Ofertele, în funcție de dorințe, de mărimea sau complexitatea proiectelor, vor fi atent pentru a reda cat mai corect costul dar si raportul calitate-preț.

Design Exclusivist

Experiența și creativitatea dar și materialele folosite, ne permit să creăm produse personalizate și elegante, frumos asociate cu decorul.

Companie Profesionistă

Realizăm cu răspundere și respectăm cu strictețe fiecare fază a proiectului de la prima intenție de colaborare si pana la finalizare.

Calitate garantată

Proiectele Tale
Misiunea Noastră!

80 +
Proiecte finalizate
40 +
Cladiri rezidențiale
80 +
Lucrari auxiliare
60 +
Cladiri de birouri
Grupul de firme Movilift este prezent în Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Iși desfășoară activitatea în Italia, România, Franța, Austria, Slovenia, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Maroc, Etiopia și Bangladesh. Suntem specializați în consultanța, proiectarea, montajul, modernizarea, mentenanța și service-ul instalațiilor de ridicat în general și ascensoarelor în special. Produsele pe care le oferim sunt modele de ultimă generație, fiabile și moderne, realizate în propriul centru de producție localizat în Italia. De asemenea, oferim soluții de reducere a consumului de energie, cu ajutorul tehnologiei „Zero Energie”.

Movilift

Internațional

Asigurăm calitate superioară a produselor, serviciilor şi componentelor, conform cu Normele Europene: EN 81-20/50. Directiva ascensoare 95/16/EC, având implementat un sistem de management al calităţii în conformitate cu standardul românesc şi european SR EN ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018.

Movilift

Grupul de firme Movilift este specializat în consultanță, proiectarea, montajul, modernizarea, mentenanța și service-ul instalațiilor de ridicat în general și ascensoarelor în special. Produsele pe care le oferim sunt modele de ultimă generație, fiabile și moderne, realizate în propriul centru de producție localizat în Italia.

În România, am încheiat cu succes peste 1.000 de colaborări din domenii diverse: HoReCa, sănătate, învățământ, rezidențial sau comercial.

Movilift

România

Printre proiectele finalizate cu succes, amintim: Filiala BNR Oradea, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București, Centrul Medical Nova Vita din Târgu-Mureș, Institutul Regional de Oncologie din Iași, Fructus Plaza Timișoara, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Ministerul de Finanțe, Ansamblul rezidențial Sebastian din București, Castelul de Apă din Drobeta-Turnu Severin, Hotelul City și Hotelul Atlantis din Tulcea, Complexul de lux Mamaia White Tower din Constanța.
Movilift

Materiale de Calitate

Livrăm printre cele mai bune materiale

Colaborăm cu furnizori de încredere, care ne asigură echipamente si accesorii de înaltă calitate, fiabile și durabile. Selectăm cu atenție fiecare componentă și materie primă folosită în procesul de producție, asigurându-ne că respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Calitatea este prioritatea noastră și suntem hotărâți să continuăm folosirea materialelor de cea mai bună calitate și să oferim servicii excepționale, astfel încât să ne păstrăm reputația de furnizor de încredere și să satisfacem nevoile clienților.

Movilift

Calitatea echipamentelor și serviciilor vor duce negreșit la un produs finit ireproșabil și la o satisfacție garantată a lucrului bine făcut.


Mândri de Titulaturile Primite

Diplome

2022

Diplomă - Pentru Cea Mai Mare Firmă din Romania in Anul 2022

Conform bilanțului din anul 2021, firma noastră a primit titulatura de cea mai mare firmă Top pentru Romania, sectorul 5, domeniul 4329 – alte lucrări de instalații pentru construcții

2022

Diplomă - Locul 2 in Top Profit Romania 2022

Conform bilanțului din anul 2021, firma noastră a primit Locul 2 în Top Profit Romania, top pentru interprinderi cu Capital Românesc, sectorul 5, domeniul – alte lucrări de instalații pentru construcții

2022

Diplomă - Locul 1 in Top Afaceri Romania 2022

Conform bilanțului din anul 2021, firma noastră a primit titulatura Locul 1 în Top Afaceri Romania, top pentru interprinderi cu Capital Românesc, sectorul 5, domeniul 4329 – alte lucrări de instalații pentru construcții

Locul-1-in-Top-Afaceri-Romania
Call Now Button