Movilift

Solutii complete de ascensoare si sisteme de ridicat

Mentenanța este un aspect esențial pentru orice proprietar de echipamente de ridicare și transport vertical, deoarece asigură funcționarea sigură și eficientă a acestora pe termen lung. În cadrul companiei noastre, oferim servicii complete de mentenanță pentru toate echipamentele de ridicare și transport vertical pe care le furnizăm.


Echipa noastră de specialiști în mentenanță este formată din tehnicieni cu experiență, care urmează protocoalele de mentenanță stabilite de producători și de standardele de siguranță aplicabile. În cadrul procesului de mentenanță, se verifică și se ajustează toate componentele cheie ale echipamentului, inclusiv componentele electrice și mecanice, sistemele de siguranță și sistemul de control.

Mentenanta-Movilift

Pentru a asigura o funcționare sigură și fiabilă a echipamentelor, oferim servicii de mentenanță periodice, care includ verificări de rutină și inspecții regulate. De asemenea, oferim și servicii de interventii de urgență, pentru situații în care echipamentul nu funcționează corespunzător sau în cazul unor defecțiuni neașteptate.

Compania noastră este dedicată asigurării unui nivel ridicat de performanță și siguranță a echipamentelor de ridicare și transport vertical, prin intermediul serviciilor noastre de mentenanță. Suntem pregătiți să oferim soluții personalizate pentru nevoile specifice ale clienților noștri, pentru a asigura funcționarea optimă și durabilă a echipamentelor.

Întrebări frecvente!

R: Un program de mentenanță periodică poate include verificări de rutină, inspecții regulate și ajustări ale componentelor cheie ale echipamentelor, inclusiv componentele electrice și mecanice, sistemele de siguranță și sistemul de control.

R: Așa cum se înțelege și din termenul: „intervenție de urgență”, aceste servicii sunt esențiale pentru asigurarea unei reparații sau modificări rapide a echipamentelor de ridicare și transport vertical în cazul unor defecțiuni neașteptate care pot pune în pericol siguranța unor persoane.

R: Serviciul de mentenanță este la fel de important și cel de proiectare și de montaj și este bine de stabilit odată cu acestea. Specialiștii care efectuează tot procesul de la consiliere până la montaj, vor ști cu siguranță ce servicii de mentenanță sunt potrivite pentru proiect, dar mai cu seamă vor interveni cu rapiditate și eficiență maximă atunci când sunt solicitați.

Call Now Button