Movilift

Solutii complete de ascensoare si sisteme de ridicat

Necesitatea Platformelor pentru Persoanele cu Dizabilitati

Necesitatea Platformelor pentru Persoanele cu Dizabilitati

Pentru a veni în sprijinul autorităților și, implicit, și al persoanelor cu dizabilități, este vitală identificarea dificultăților pe care acestea le întâmpină în activitățile zilnice desfășurate în spațiul public.

Una dintre aceste probleme o reprezintă lipsa modalităților de acces la diverse clădiri publice, scări de bloc și mijloacele de transport public. Deși este obligatoriu prin lege ca o clădire să aibă asigurat accesul pentru persoanele cu handicap, puțini administratori de clădiri respectă acest lucru, cu atât mai mult cu cât pedepsele pentru cei care nu respectă legea deseori lipsesc.

Platforme-pentru-persoane-cu-dizabilitati
Persoanele cu dizabilități reprezintă 3% din populația României. Dintre aceștia, zeci de mii se pot deplasa doar cu ajutorul scaunului rulant, însă doar 200 dintre ei reuşesc să iasă frecvent din casă, estimează organizaţiile neguvernamentale.

Traiul persoanelor cu dizabilități nu ar trebui îngreunat de lipsa modalităților adecvate de acces. Din acest motiv, un minim de efort pentru facilitarea activităților zilnice a celor care depind de scaunele cu rotile pentru a se deplasa în condiții optime este instalarea unui lift sau a unei platforme speciale.

Un plus pentru alegerea unui astfel de lift este că poate fi instalat atât în interior, cât și la exteriorul clădirii sau în încăperi cu spațiu redus, având cerințe minime de întreținere, fiind ușor de utilizat, cu garanția siguranței depline.

La MoviLift oferim totodată posibilitatea de a personaliza lifturile și platformele în funcție de cerințele clientului (culori, material tapițerie, dimensiuni, unghi de înclinare etc.).


De funcționalitatea acestor lifturi sau platforme se pot bucura inclusiv bătrânii sau persoanele care se află în convalescență după anumite intervenții chirurgicale.

Call Now Button