Movilift

Solutii complete de ascensoare si sisteme de ridicat

Protejeaza natura

Protejeaza Mediul si Economiseste Bani cu Ascensoarele Ecologice Movilift (0 ENERGY)

În prezent, cerințele pentru produse eco-friendly și în general cele care lasă o amprentă redusă de carbon au devenit tendințe populare, în multe țări fiind chiar un standard necesar impus de lege.

Așadar, pentru a putea rămâne relevante pe piața actuală, companiile au început tranziția pentru a deveni companii „verzi” prin lansare pe piață a unor produse cât mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie și cu un impact redus asupra mediului.

Protejeaza natura
La Movilift credem în necesitatea adoptării acestei mișcări „verzi” și pentru a impulsiona utilizarea surselor alternative de energie, inovațiile din ultimii ani în ceea ce privește panourile solare și implementarea ca sursă sustenabilă de energie pentru ascensoare, fac posibilă astăzi disponibilitatea Ascensoarelor Ecologice Movilift.

Prin folosirea panourilor fotovoltaice, aceste tipuri de ascensoare pot funcționa pe baza unei combinații de energie solară și consum energetic. În funcție de configurație și de lumina soarelui disponibilă, este posibil ca liftul să funcționeze exclusiv pe baza energiei solare.

Panourile solare sunt plasate pe acoperișul clădirii pentru a crea energie electrică pentru ascensor. Aceste panouri sunt dimensionate pe baza traficului anticipat al clădirii și în funcție de cât de multă putere ar fi necesară în perioadele lungi de lumină redusă a soarelui. Energia captată de panourile solare poate fi utilizată imediat sau stocată în baterii.

Pe lângă reducerea costurilor de energie și amprenta redusă de carbon asupra mediului, lifturile ecologice oferă, de asemenea, avantaje unice pentru piețele care se confruntă cu întreruperi frecvente de energie, o problemă des întâlnită în țările în curs de dezvoltare. Energia solară stocată ajută la asigurarea funcționării continue și minimizează riscul de blocare în ascensor.

Fiind o sursă de energie regenerabilă gratuită, care este durabilă și total inepuizabilă, energia solară produsă poate furniza consumul total de energie necesar pentru funcționarea constantă a ascensorului. Este, de asemenea, o sursă de energie nepoluantă și nu emite gaze cu efect de seră atunci când produce energie electrică.

Call Now Button