Movilift

Solutii complete de ascensoare si sisteme de ridicat

Problema Lipsei Locurilor de Parcare in Romania

Problema Lipsei Locurilor de Parcare in Romania

Problema locurilor de parcare este atotprezentă în România. O soluție pentru remedierea neplăcerilor cauzate de această lipsă a spațiilor de parcare este optarea pentru sistemele automatizate de parcare pe verticală, mai ales în cazul instituțiilor sau clădirilor de birouri cu spații de parcare limitate.

Problema Lipsei Locurilor de Parcare in Romania

La Movilift proiectăm, construim, montăm și asigurăm întreținerea sistemelor și 

echipamentelor de parcare, concepute pentru a combate problema constantă a lipsei parcărilor prin utilizarea eficientă a sistemelor de parcare automatizate în zone în care există o densitate mare de automobile, iar terenurile și zonele disponibile pentru parcare sunt rare și scumpe.

Astfel de parcări pot fi construite de la 2 si pana la 35 de nivele și pot sustine până la 70 de mașini cu o sarcină cuprinsă între 2,000 și 5,000 kg fiecare.
Deși poate părea că singura soluție de extindere a parcării poate fi realizată doar în plan orizontal, sistemul de parcare automatizat vertical este mai accesibil și mai ușor de gestionat pentru a mări numărul de locuri de parcare disponibile.

Avantajele unor astfel de sisteme de parcare sunt semnificative:

  • Oferă de două sau mai multe ori numărul de locuri de parcare disponibile decât garajele auto sau parcările convenționale de același volum, oferind o rentabilitate mai mare a investiției și venituri mai mari
  • Reducerea costurilor de iluminare, fiind necesară numai iluminarea de urgență și de serviciu
  • Eliminarea riscului de a fi blocat în parcare sau de a găsi mașina zgâriată sau lovită
  • Sistememele sunt sigure, moderne și ușor de manevrat, ceea ce face posibilă acționarea și utilizarea lor de către un număr redus de angajați.
Call Now Button