Movilift

Solutii complete de ascensoare si sisteme de ridicat

Elevatoare Auto

Elevatoare Auto

Ascensoarele sau elevatoarele auto sunt unele dintre cele mai utile echipamente pe care le poate avea un mecanic în garajul său. Având aplicații diverse, în special pentru reparația sau întreținerea automobilelor. Elevatoarele fiind capabile să suțină greutăți de până la 5000kg și să ridice vehiculul la o înălțime de 1.8m.

Elevatoare AutoScopul acestor echipamente este să ușureze munca mecanicilor și totodată să diminueze riscul accidentelor la locul de muncă prin înlocuirea sistemelor clasice de suspendare a mașinilor prin oferirea unei soluții moderne și sigure.

Totodată elevatoarele auto sporesc calitatea serviciilor prestate de către mecanici permițându-le o plajă mai mare de lucru și accesibilitate crescută la zonele problematice și cresc productivitatea la locul de muncă prin automatizarea procesului de pregătire a mașinii pentru diagnosticare și reparații.

Ca parte integrată în sarcina de întreținere și reparație a unui autovehicul, elevatorul auto este folosit într-o zi mai mult decât orice alt echipament dintr-un garaj sau service auto.

Cererea la nivel global și concurența pe piața elevatoarelor auto a dus la o scădere a prețurilor acestor tipuri de echipamente, astfel un elevator auto nu mai este considerat un moft ci un instrument de lucru necesar și accesibil din punct de vedere al costurilor.

Elevatoarele electro-hidraulice sunt cele mai vândute modele în lume și, cu precădere, în Europa datorită costurilor de întreținere reduse și fiabilității.

Call Now Button