Movilift

Solutii complete de ascensoare si sisteme de ridicat

Movilift

Cabinele Movilift: Moderne, Elegante si Usor de Personalizat

Ascensoarele Movilift au un design atrăgător și sunt dotate cu un sistem de reducere a energiei și a zgomotului. În plus, toate modelele de ascensoare pot fi personalizate la cerere, de la materialul și design-ul dorit pentru pereți și pardoseală, la tipul de iluminare și display.

Pereții cabinelor Movilift

Cei mai mulți clienți preferă ca ușile și pereții cabinelor să fie realizate cu finisaje din inox satinat. Avantajul este că, pe lângă un aspect elegant, aceste cabine sunt și mai puțin predispuse zgârieturilor. În plus, o altă preferință des întâlnită este prezența oglinzii, fie pe întreg peretele opus accesului, fie pe jumătatea acestuia. Desigur, dimensiunea oglinzii poate fi personalizată în funcție de cerințe.

Cabinele Movilift: Moderne, Elegante si Usor de Personalizat

În cazul lifturilor exterioare, o alegere potrivită pentru personalizarea pereților cabinei este sticla. În majoritatea clădirilor înalte în care au fost montate ascensoare exterioare, s-a optat pentru pereți din sticlă. Motivul este ușor de intuit: panorama deosebită!

Atunci când arhitectura și stilul clădirii permit, se poate alege o cabină cu finisaje din lemn. Este o modalitate de a conferi eleganță și, în același timp, un aspect „călduros” cabinei ascensorului. Propunem două modele de lifturi personalizate cu finisaje din lemn de măceș și lemn de cireș:

Cabinele Movilift: Moderne, Elegante si Usor de Personalizat

Pardoselile cabinelor Movilift

Modelele de ascensoare cu podele din marmură sau granit sunt foarte apreciate datorită rezistenței sporite la deteriorări, dar și aspectului deosebit. Cabina SONIA este unul dintre aceste modele: finisajele din oțel inoxidabil și pardoseală din marmură de Carrara sunt punctele forte ale acesteia.
Există și varianta pardoselilor din linoleum pentru care poți alege dintr-o gamă largă de culori, texturi și modele.

Cabinele Movilift: Moderne, Elegante si Usor de Personalizat

Iluminarea cabinelor Movilift

Sistemul de iluminare poate fi, de asemenea, personalizat în funcție de preferințe. Fie că dorești spoturi rotunde cu LED, fie că preferi un anumit model care să înfrumusețeze cabina, îți punem la dispoziție o gamă variată de opțiuni de iluminare.Cabinele Movilift: Moderne, Elegante si Usor de Personalizat

Display-urile cabinelor Movilift

Display-urile LCD și TFT sunt ușor de configurat pentru un afișaj personalizat. Mai exact, poți alege ca pe ecran să apară logo-ul companiei tale, o imagine personalizată sau orice ilustrație preferi. În plus, panourile de comandă sunt disponibile în mai multe variante de oțel inoxidabil, dimensiuni și culori.
Cabinele Movilift: Moderne, Elegante si Usor de Personalizat

Pentru detalii și colaborări, te invităm să ne contactezi telefonic la 021.310.8135 sau prin e-mail la adresa office@movilift.ro.

Call Now Button